The Slat House

 

Check out the massive skylight/window and polished concrete surface…I’d move in there, no questions asked.

“Extension of a small semi-detached family home on a large plot in Blackheath. The modular timber extension wraps around the side of the semi-detached house; it peeps through the adjacent trees of the rear garden and provides access onto the side terrace.

The extension provides a fourth bedroom and second bathroom on the first floor. The ground floor has been dramatically reorganised providing a new playroom and a library for the client’s extensive collection of books and fine art prints. The kitchen and dining area is re-housed in the extension and benefits from unobstructed views of the garden. The interiors are fitted with bespoke furniture and storage space designed by Turner Castle.”

[via below the clouds]

 

< View all Architecture-Design Prev Post >