The Brain ‘laboratory’

 

I saw a small picture of the main room shot from inside a while back when doing a post on the book ‘Tom Kundig: Houses‘, so I’m thrilled to come across the structure shown in full glory. I’d sure love a box like this to think in…

“The Brain is a 14,280 cubic-foot cinematic laboratory where the client, a filmmaker, can work out ideas. Physically, that neighborhood birthplace of invention, the garage, provides the conceptual model. The form is essentially a cast-in-place concrete box, intended to be a strong yet neutral background that provides complete flexibility to adapt the space at will. Inserted into the box along the north wall is a steel mezzanine. All interior structures are made using raw, hot-rolled steel sheets.”-olsonundberg.com

[posted by katie]

 

< View all Architecture-Design Prev Post >